Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla pappa

 

Pappa du vet väl att det inte var min mening

att bli en börda för dig

 

Har bärt din last hela mitt liv tillsammans med min egen

Så jag är van

 

jag kan bli din packåsna om du vill

bara jag får vara vid din sida

 

Snälla tillåt mig

:*(




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-08-18 09:26



Bookmark and Share


  Bissen
Sorligt...
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*