Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De rätta orden

mina ögon har sett dig
mina ögon har sett dig i dörröppningen
du vaktar ingången
den som leder vidare

ditt hår lyfter sig i draget
din kropp står i givakt
du visar dig i all din prakt
låter ingen komma förbi
som inte uttalar de rätta orden
de som tar mig över floden
till den andra sidan av tiden




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-11-20 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg