Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som

som sockret i kaffet
som värmen om natten
som längtan
förklädd till väntan
som dagar
som kommer
och tar mig bort
för ett kort tag

ta mig närmare nu
en ny dag
ett nytt jag
ett nytt lag
väntar på mig
ger mig en ny plats
ger mig en ny start

spela nu
som bollen
rullar i mål
som livet
finner en ny mening
i en ny andning
i en ny vändning
i en ny skymning

som vattnet i havet
som trädet i skogen
som kylan på gatan
som kärleken
förklädd till vägen
vi går på
vi färdas på

som timmar
som blir dagar
som blir år

1999




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-11-25 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg