Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri


orden tog slut där och då
det vet inte du
du som tror ännu

tror på en dröm

orden glömdes bort
det vet inte du
du som inte ens minns

minns det som glömts

orden släppte taget
det vet inte du
du som lever för ord

du vet ingenting
om mig

jag förlorade orden
men fann och vann
frihet






Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-25 21:16



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
"Frihet är det största ting,
som sökas kan
all världen kring."
- Ursvenskt citat
2023-11-26

  lodjuret/seglare VIP
Den här läsaren känner det jämt som om något gått förlorat under även en kort tid, oavsett 'spelet' slutade med vinst eller förlust, kanske blev det oavgjort, som i 4-4?
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP