Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slut

.håll i
tänk dig tillbaka
till 80talet.
då ondska regerade
din värld

överallt fanns
folk som motarbeta
dig

de hatade dig
ville sy in dig

och till slut
kom du till
slutstationen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-27 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP