Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utväg

jag föddes igår
föddes ur ett regn

jag föll och landade
så mjukt

idag hade livet
fått en mening

jag ville så mycket
för mycket ibland
men jag rodde
det i land till slut

1999




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-02 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg