Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten och julen

Vitt skägg och röd luva.
Tomten kommer med snuva.
Inte konstigt att Rudolf är röd om mulen.
Men det tillhör väl julen.
Att sjunga, dansa och klä gran.
Så bara torka din kran.
När tron på Gud blev en brist.
Vem läser nu om Jesus krist?
Då gemenskapen var viktigare än hur många klappar man fått.
Men allt är ett minne blått.
Men nu när världen blivit så kall.
Kan vi tänka på Jesus barnet som låg där i sitt stall.




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-07 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde