Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp mig


jag vill att du släpper mig
att du slutar smeka min kropp
jag vill att du lämnar mig
utan att fråga varför
jag vill att du lämnar min säng
att våra nätter får ett slut
jag vill att du ger mig ro
utan att störa min sömn
jag vill att du försvinner
att natten blir bara min

jag vill att du försvinner ur min dröm
för jag vet inte vem du är




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-08 15:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det verkar svårt, just att släppa taget om någon eller något.
Om någon bara kunde göra det först, då skulle ensamheten förstås vara en som befrielse.
Det är alltså därför det finns katter och hundar, som en sorts sätt att avlasta, människan hennes sätt att vara och bete sig.
Som ett sällskap i sällskapet.
2023-12-09

  karenina VIP
Så bra formulerat
2023-12-08

  KYREUS of Sweden
Så (alltför ?) ... mänskligt.
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP