Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från oro till glädje

Avtrycket
trycket
av alla oroshärdar

ikväll ska minnas
våra snedsteg

ta lärdom
ta kunskapen
gör den till en kyrka
där inget är omöjligt

dagens steg
avtrycken
i själen
på hudens yta
är minnen

oron
förbyttes till glädje
från höjden
ser vi stadens ljus
i silver och guld
alla våra önskningar

oron rullade iväg
längs gatorna
bort ifrån vår åsyn
lämnade oss lättade
lämnade oss lätta och glada

vi satte oss i kupén
lade in växeln
den lilla vita
bilen tog
oss vidare
tog oss närmare
glädjen.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-12-08 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg