Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En möjlig situation bland många

var detta en möjlig brottsplats
ljuset kom från sidan
asfalten glänste
brottet var ännu inte begånget
det hade ännu inte hänt
men det fanns intentioner
spekulationer i luften
om det som var på väg att hända
ord som hade sagts
handlingar som krävde blod
otvunget och tvunget
rätt skulle skipas
vänskapsband skulle brytas

andas med kroppen på spänn
låt inget hända
låt allt hända
vad blev svaret
ett helvete oavsett
ett ansikte sticker
ut i mängden av ansikten
på flykt var inte lätt
flydde från hämnden
flydde från dig själv

kulan väntade på
den som stod på tur
att leva
en dröm
byttes till olycka
alla möjligheterna
försvann där på
den glänsande asfalten




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-12-08 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg