Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trösta sin saknad

 

Även nu när jag har sängen för mig själv
skrynklar jag dina lakan och gör avtryck i kudden
Så när jag vaknar kan jag bädda båda sidorna
och suckande säga tapeten

att han aldrig kan lära sig




Fri vers av hallonbåt
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-08-19 16:06



Bookmark and Share


  Paraply
har alltid gillat den. ändå från första stund. lite svårt att förklara men.. den har något, jag får hålla med, oemotståndligt.
tack.
/p.
2006-09-18

  vissla
den här tycker jag verkligen om
ett litet storverk
en behaglig dikt
och det känns som om det finns distans till sorgen
rubriken är magnifik
2006-09-01

  Propella
Här målar du bilder och leker med ord på ett sätt som är rent ut sagt oemotståndligt.
2006-08-21

  * Ammi *
Ja den var både vacker sorglig och rolig
2006-08-20

  Zara VIP
en sötsorglig dikt detta, hallonet!

/Z
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt