Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitter

 

en outhärdlig autotune-röst
kopulerar med en otajt bas
hos grannen ovan, medan
stuprännor spyr is,
bomber faller över gaza,
ryssen morrar uppstudsigt
& fascister svärtar ner 
riksdagsgolvet med sin
tröttsamt bruna träck

& jag 
bittrare än
en besk snaps
vid  den dagliga
insikten om
att vi aldrig
lär oss...


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-07 16:57



Bookmark and Share


  AlexRG8
Bravo, applåder från en själsfrände
2024-02-07

  rostspik VIP
Man får ha malörtsdagar.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ