Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Mange Rocknrollsson!s tre katter. Kontakta gärna Mange om du vill adoptera katt! (Text & foto godkänt utav Mange att användas här)


När Lucialjusen är släckta

Efter att Lucia blåst ut ljusen
Sänd inte bara en tanke,
utan skänk även en slant
åt de hemlösa katter,
som behöver värme
och mat i vinterkylan…

Anette Ingelsson skriver:
”Lussa katter
genom att skippa
några lussekatter
och ge pengaskatter
till hemlösa katter!”

Mange Rocknrollsson berättar om sina katter nedan. Kontakta gärna honom - på Facebook/Messenger- om du fundera på att adoptera katt. Mange hjälper dig mer än gärna.

”Ni är riktiga terrorister, och jag fattar inte hur jag blev betjänt åt er dygnet runt men som jag älskar er skitungar. Tjejer kommer o tjejer går...men ni består och ni är det enda riktigt viktiga. Högst upp Lillebror, adopterad genom Akutgruppen - katthem efter att i två års tid försökt klara sig själv genom kyla och regn med astma och hjärtfel. Under till vänster Kisse, upphittad halvt ihjälfrusen i en snödriva. Förmodligen utkastad. Under till höger Bamse, adopterad genom Akutgruppen med. De hittade hans mamma högdräktig ute i spöregnet, ordnade ett stödhem åt henne där hon fick åtta ungar. Alla fick kärleksfulla hem. Snälla stöd ALDRIG avel, adoptera ALLTID.”

Kom ihåg
Att adoptera en katt
Förändra inte hela världen
Men du förändrar hela världen
För en nödställd kissemiss










Fri vers av AgnesKenshin
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-15 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin