Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kila du vidare

Låt min glädje får bli din dröm
Du som svävar på himlen blå
Sydde du ihop det som en söm
Är med dig i varje litet strå
Du följer efter som i en ström
Mycket mönster att förstå

Du hade allting i ditt garn
Nu du kan få fria händer
Alla minnen som barn
Nu när allting så vänder
Du har fått vatten på din kvarn
Långt ifrån mörka gränder

Du vakar nu liksom över oss alla
Tider och år du tagit dig igenom
Tårar du alltid kommer framkalla
Du alltid ska finnas där bakom
Så ser dig liksom aldrig förfalla
Du finns alltid där bortom

Ett regn sköljer över tiden med dig
Vågor som sveper mot ljusets kant
Hittade tillslut livets utsatta stig
Ingen mer smärta och lidande konstant
Aldrig mera något som vi kallar intrig
Din sista resa du klarade galant




Bunden vers av Lidde
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-21 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde