Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskin

generator generar kraft
kall maskin blir varm
dammet syns i solljuset
genom ett trasigt fönster

maskinen talar
oljan underlättar
kommunikation
ord för ord
meningar
med mening

tiden en flod
dagen skakar
natten ropar
maskinen dunkar
tar oss över vattnet

finner ro i vetskapen
att vi inte vet allt
finner ro i otillräckligheten
den som håller mig alert

generator och hastighet
varvtalen visar vägen
en riktning bara du vet
jag litar på dig
håller mig hårt i dina ord




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-22 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg