Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka


hjulen snurrar runt
decembers julhysteri

uppesittarkväll

dan före den stora dan
bakfull tomte skrämmer barn





Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP