Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pladder


senryu


fem sju fem är svårt
så människorna ändrar
till vad fan som helst




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-26 19:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Menar du verklig
en att du räknar stavel
ser i en hajku?
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP