Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De gör det, år efter år efter år....


Klä av sig offentligt

Trädkronorna darrar av rädsla
de vet nog,
anar i sensommarvärmen
att snart
är det dags
att klä av sig
offentligt




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-08-19 13:05



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra!!! Tack för läsningen.
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP