Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har famnen full

ser ut som ett husdjur
lättskött gädda som dött
behöver inte anstränga mig
går inte att återuppliva
så det finns inget annat att göra
tillsammans har vi mysafton

            gädd
                      h
                           ä
                               n
                                   g 

 




Övriga genrer (Satir) av KattenKin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-27 21:16



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Kroppen kroppen kroppen.
2023-12-28

  Blomma-Stjärna VIP
vi som får leva länge får hänga med gädda ;-)
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP