Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det kan kännas när erotiken ärsom bäst


Kyssen

Närheten,
ger ilningar
handen som söker sig
upp längs min rygg
i nacken stannar den till
smeker sakta

hans heta läppar
söker mina
finner
hungrigt trevande
tar, ger
tungornas vilda dans
som ger lust
lust till mera

mitt ansikte mellan
hans händer
som sakta smeker
smeker mina kinder
jag darrar, ger honom
mina läppar ånyo
nafsar lite
våra läppar blir
allt hungrigare
och vi förenas i kosmos




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-08-19 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP