Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om vintern och våren

Jag lyssnar på ett album som är rätt dåligt men kan ändå inte sluta lyssna
Då kan man iofs fråga sig om det är så dåligt
Ja, det är en samling med Baltimora
Än så länge är det bara låten Tarzan Boy som jag tycker är bra
Snön smälter
Jag gillar inte vintern
Längtar till våren
Men förstår att den är långt borta
Snart så
Snart kommer den igen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP