Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+

örnarna svävade
på jakt efter byte

de massiva bergen
de mäktiga tallarna
molnen och jag

vi teg

kyrkan förblev tom
längtan hem
en utopi

stupen kallar än
men mina vingar
bär inte
det vi kallar död

de bär hopp
även om jag inte vill




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-29 22:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag undrar om
det stora landet
i öst härbärgerar

olyckskorpar eller bär
vita vingar. Det
som texten kallar

död, är kanske
en vid längtan
tillbaka till röd?
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP