Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var då


medelhavet

du ritar
solvarma sanddynor
längs min rygg

målar
heta solnedgångar
på min kind

du färgar
mina ögon
med turkosa regnbågar

när havet rullar in
mot din saltstänkta tunga




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-30 20:57



Bookmark and Share


  karenina VIP
härliga varma rader
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP