Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem är jag vem är du


halv åtta hos mig

förrätt: jag

varmrätt: jag

dessert: du

avec: en taxi hem





Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-01-04 22:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
A la carte, den som ligger i startgroparna på stadshotellet hemmavid.
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP