Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på dig

Jag har cancer och
Väntar på dig
Du skiter väl
I mig antar jag
Stjärna som jag kunde
Ha varit
Vet jag inte om
Det var så nyttigt
Veta om dig
Och dina problem
Ös på nu
Och logga in här
Och säg nåt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-05 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
topp tre. jag är febersjuk, vi hörs.
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP