Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka


färgänglig lycka
framkallar flyktig glädje
moment tjugotvå

sorg består år efter år
för den som lever igår




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-11 19:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är lockande att minnas,
såväl som att försöka finnas...
2024-01-12

  karenina VIP
Bra fångat!
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP