Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att människor kan ha sån verkan på varandra


Öppna sår

Jag vänder mig aldrig bort
Håll inte andan
Kommer inte ett steg närmre heller

Gör det ont?
Du bad om det när du svek allt som var Vi
Du valde allt som var Ni
Min döda själ var dig likgiltig
Din smärta var större
Jag spottar och trampar på din smärta

Jag vill läka din själ

Ditt val
Ta konsekvenserna

Stannar här där jag inte kan nås
Ditt nät når mig inte här
Dina ord fångar inte mig nu
Din ömhet rör mig inte i min vrå

Du gör så ont på mig




Fri vers av darque
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-08-19 20:22



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Smärtan ekar mellan raderna, så bra!
2006-08-26

    Camillaa
Smärtfylld text
med intressant innehåll!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque