Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnan på torget


hon fräste åt de andra
nöp om hon kunde

ville egentligen bara ont

gömd där
bakom en mask av rynkor
fanns förbrukad tid och sura dofter

bitterhet

ibland när hon vilade mindes hon att när stenen kastats i vattnet måste ringarna försvinna innan spegelbilden kom tillbaka men nu ville hon varken kasta eller se
bara glömma

och dö




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 734 gånger
Publicerad 2006-08-22 12:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
oh stycket med ringarna på vattnet, mmm mycket bra
gillar jag,
vad var förra rubriken, nyfiken
2006-08-26

  Hans w-art Westlund VIP
det är ruggelugglan

hon har haft ett långt liv
längtar nu till nästa
2006-08-23

  Martin VIP
Försöker förstå hur du faktiskt lyckas få mig att känna starkt med kvinnan men lyckas inte. Hon behöver bara en kram och ett vänligt ord ibland. En tanke jag bär med mig härifrån. Tack.
2006-08-22

    mellanmål
Tyckte faktiskt bättre om den förra rubriken. Vackra tankeled...
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP