Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2024.01.20 lördag.


Motlut

 

Det har kommit in grus mellan kuggarna
och jag såg minsann dårskapen
löpa amok i tal och i tanke,
ja, ute helt på eget bevåg.
Så, jag vet inte om jag längre vill
men jag har ju aldrig förstått
helt vad jag velat.
Och därför velar jag
om vad jag egentligen vill, och jag har hört
att det är vanligt. Ja, allmänmänskligt.

Kullerbyttor är också ofta förekommande,
men det aktar jag mig för.
Man måste ju leva. Det kan man inte välja bort.
Fast det vet de flesta redan.
Ta i trä....

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-20 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP