Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna smak av döden



Denna bitterljuva
smak av död
sockrar mina läppar röda


Döden tilltalar mig
tvingar mig till sig


vill smeka

kyssa

älska med dem


smeka dess svarta läppar
med mina överträdda


känna dess syrestrupna existens
pressas emot min
tills vi smälter samma i intet


och försvinner




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-08-19 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*