Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strunt. Bara lite befriande jävla strunt. Semi-automation. Bild: MagisterZ.


mannen i basker


mannen i basker
slurpar löksoppa
knapprar baguette
fiser en sonett
– i kvartett
ölbacken halvfull
& gubben helfull

svart basker ler vårsol 
jämrande jävla hjässa


©MagisterZ 2024





Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-21 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ