Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROMB #14 : Övergår

 

 

de mest fruktansvärda snövallar

övergår i

de mest vansinniga stormbyar

som övergår i

det mest förtretliga pissregnet

som övergår i

den mest ohyggliga ishalkan

som övergår i

den allra rysligaste kylan

som sällan går över

 

då är det som skönast

att få värma mig

i din mest fantastiska famn

mellan dina blötaste läppar

längs den mest hållbara sand

medan jag rider över

de mjukaste berg

genom den hetaste djungel

likt den hårdaste bäck

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-21 19:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Lekfullt och smekfullt. Roligt och rumlande.
2024-01-22

  Respons VIP
Härliga kontraster mellan busväder och kärleksmöten!
2024-01-21

  Gunwale VIP
Sanslös halkighet övergår i sensualitet!
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP