Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a v s t å n d

 

inne på normal under pandemins begynnelse
varugångens trängsel; gäller att hålla
konsumtionstakten

vid kassan lämnar jag & tjejen
de meter vi kan mellan oss
& tanten framför

plötsligt håller tanten upp
höger hand i stopptecken
gammal arm skär igenom
den fria luften mellan oss

semi-skrikande utbrister hon:
"HÅLL AVSTÅND!"
för att därefter med bara,
små rynkiga händer betala
med sedlar & mynt

hon lämnar sen
den tuggummituggande kassörskan
utan att nyttja handspriten

försöka duger


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-01-22 11:00



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
a

v

s

t

å

n

d




Då pratar vi nåt inget velande.
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ