Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Madeira 24 januari


haiku


havet stillar sig
rullar sakta mot svart strand

leker med stenar





Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-24 18:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
Meditativ fin bild du målar
2024-01-25
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP