" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Att försiktig smyga sig in i föräldrarnas sovrum för att fråga...

tapp tapp tapp tapp tapp...

 

- Mamma?

- Ja?

[...]

- Men lilla vännen vad är det?

- Det var inget.

 

Pappa?

- Ja?

[...]

- Lägg dig och sov igen. Vad vill du?

- Det var inget.


tapp tapp tapp tapp tapp...


- Gud?

[...]

- Det var inget.




Fri vers av Twobo
Läst 855 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-20 03:19



Bookmark and Share


    Siera
underbart!
2006-11-12

  Sanningsägaren VIP
Denna berör mig
starkt
säger så mycket
de tomma raderna
så full av liv
och längtan
förtvivlan
klockren med den illustrationen
Tack!
/Åsa
(betyg är jag emot)
2006-08-24

  småbusig
Låter lite som anti-tesen på "jag hörs, alltså finns jag"... otroligt bra känsla i att vara liten och ohörbar !
2006-08-21

  Nem
Det känns lite "jag är ensam". Du har mycket mellan raderna.
2006-08-20

  Mangal VIP
Grymt skön. Lämnar i mina ögon ett stort frågetecken kvar hos läsaren.
2006-08-20

  karamellen
Du har en poäng där...
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Twobo