Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blir sällan starstruck av samtida celebriteter. BILD: Elis Chiewitz (1784-1839).


starstruck


*
insikten
att självaste
Ulla Winblad
bott runt hörnet
av ens stamkrog
*

©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-01-30 15:18



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Ja historiska kändisar är nåt annat än dagens ersättningsplast.
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ