Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt hyra


min hyra har höjts med 672 spänn
det senaste kalenderåret
trots att lägenhetsstandarden
är & förblir 
densamma

men allt är i sin ordning
allt är okej
det vet jag
för på mina fakturor
står det alltid att min hyra är

"rätt"


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-31 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ