Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflinga

Snöflinga falla tungt
så tunn, bräckande
ack så skör,
landar på varm hud,
smälter, kyler

en droppe rinner
längs fåror,
bevittnar sliten själ
rullandes på livslinjer,
åker den på sitt livs
upptäcksfärd


sista linjens fåra
kastar droppen, hejdlöst
mot marken för att dö,
med andra flingor
bildas en pöl, så stor
för att gemensamt visa
hur själen igentligen mår





Fri vers av Magnus VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-06 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP