Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
based on a true story


ödesblicksbild


han tömmer sitt sista glas
& spelar ett sista quiz i mobilen
reser sig, betalar notan
men lämnar smartphone
& glasögon
på den solkiga bardisken

promenerar ödesmättat genom vinternatten

han har inte glömt
sina tillhörigheter
han behöver de bara inte,
inte nu, inte längre

när den nya dagen gryr
återfinns i Motala ströms
isiga vågskvalp
skalet han genom livet bar
nu tomt & andlöst

& sen var det inget mer med det


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-02-06 16:55



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Och sen var der inget mer med det, nej och så är det i livet, ingen bryr sig om det inte är någon som är nära, eller ett barn. Alla är värda. Svårt att vända något som är så långt borta till nära.
Väldigt bra skriven! Tack
2024-02-07

    Askanden
suicid :-(
?

shuffled of this mortal coil.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ