Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekvation

 

efter samråd med läkaren
har jag nu halverat 
min dos antidepressiva
jag tar nu ½ tablett
varannan dag

som idag

jag undrar...

innebär detta
att jag kommer vara
dubbelt så lycklig
imorgon?


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-02-02 17:09



Bookmark and Share


  kriya
ja, det kan funderas över och i såfall hur blir det med träning på recept? simma en dag mindre eller kanske inte räknas in
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ