Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samverkan med liktenelegi. Fick de två temana Hjärta & Glömska, som icke får figurera som ord i själva texten. Hennes föregående dikt återfinns här : https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2488988


Fontän 3 : ut ur inre, in igen

 

 

du känner att ingen

har någonsin varit

så djupt inne i dig

som jag

 

vi märker hur mörk is

förvandlas till juli

när blodkärlen vidgas

av liv

 

jag älskar din grotta

bestrålad av mitt sken

så minns alla sånger

ej dött

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-02 16:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Detta var vackert.
2024-02-05

  liktenelegi VIP
När den varmaste månaden blommar inombords…
2024-02-03

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker förstås texten. Den har gjort sig förtjänt av tre resor bland rosor, men inte vilka som helst, utan just solrosor.
2024-02-03

    Lena Söderkvist VIP
Vacker kärlekspoesi.
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP