Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Fastbundne

Om du kunde
för en stund se
det jag ser,
allt som sker.
Den bakbundne
söker lugn ge
men trycks ner
ännu mer.

Om du kunde
utan blund ge
allt jag ger
när de ber
Bli den lugne,
varje stund le.
Kanske fler
då inser...

Att de sjunde
dygder kunde
skattas mer
utav fler.
Den fastbundne
med avund ser
allt som sker.
Och bryts ner.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-04 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP