Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVÄKARE

Säg, vem tror du att du är
när du påstår allt det där?
Du är ingen läkare!
Snarare en kväkare
som brister i din respekt
för vårt veto, ack så fräckt!
Du är bara en som har
så mycket att lära kvar.
Skolningen än mer utsträckt
ger en bild som är korrekt.

Den magkänsla som du bär
är ingen vi delar här.
Sköterskor och läkare
aktar sig för kväkare.
Avvisar oron direkt
för något andra upptäckt.
Men vi kräver att du tar
proven som vi missat har,
så vi slipper mera jäkt.
Sedan ber du om ursäkt!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-04 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP