Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tårar

Flåsar, flämtar
det smärtar så
stäng av dig, ifrån mig
så långt det bara är möjligt
för oss två

försvinn,
det är dags att gå

du har gjort ditt,
jag mitt
ska det vara så svårt,
att förstå

skriker, skäller,
reagera människa

förstår du inte,
jag blöder
ju längre tiden går
mera oro,
hos mig du föder

ensam till mitt öde,
du går, ger dig
lämnar mig
med alla dessa sår

splittrad ser jag ett skimmer,
en glöd, spirande mellan
dom nya två

svarta tårar, mörka nätter
förlåt inte meningen
att jag skulle känna så




Fri vers av Magnus VIP
Läst 601 gånger
Publicerad 2004-11-06 09:41



Bookmark and Share


  Knas_
jag gillar den! :)
2004-11-24

    Elin E
Stark känsla som beskrivs.Bra rytm och så.Fint språk.
2004-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP