Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
icke det minsta självbiografisk denna gång. Stafettskrivningen sniglar sig fram, som vanligt via 21 ord. Få tre, lägg till aderton, ge trenne vidare! Nu från Chan fick jag "skriva, skrek, deppigt". Vilka ord liktenelegi har fått, märker vi...


Skrän (stafett 126)

 

 

 

skulle skriva

meditativa memorandum

men kollegorna skrek

likt fiskmåsar återuppståndna

ur ombonad björnsömn

skorrade vinkarafferna

katastrofalt emedan

varje skratt kändes deppigt

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-06 20:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kollade upp skorra i SAOB, och innan de nämner betydelsen med tungrots-R nämns både div fåglar, insekter o grodor… ”ett omelodiskt och oskönt ljud”…, så du träffar ju väldigt rätt!
/Sen beror det ju på situationen om man upplever ljudet från vinkaraffer som oskönt! ;-)
2024-02-08

    Lena Söderkvist VIP
Precis som när man vill sätta sig på ett kafé och leka poet, men så går inte det för man spelar musik som omintetgör det hela. Vivaldi - ok, men inte pop och rock. Allt har sin plats.
2024-02-07

  Cikoria Blå VIP
Jag får bilder i huvudet av glada, festande män.
Sen går det överstyr.
Där sitter du lite vid sidan om med penna och block och kliar sig i nacken.

2024-02-07

  Gunwale VIP
Kan vara ett aw?
Kul hur rad 4 kan syfta både framåt och bakåt!!
Jag gillar förstås det motsägelsefulla meditativa-katastrofala och skratt-deppighet.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP