Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDENS PORT


BORTA, TOMT
INGET KVAR
KÄNSLA AV BESTÖRTHET
KÄNSLA AV GIRIGHET
ÖNSKAN ATT MÖTAS
I ETT BAND TILLSAMMANS

FÖREVIGT

KROSSAT GLAS I MIN STRUPE
RÖSTEN ORKAR INTE
SKRIKET KVÄVS
DESPERATION I MIN NÄRHET
JAG VINKAR TILL MIG
FÅR SVART TILLBAKA

JAG ROPAR
INGEN SVARAR

JAG ROPAR
TYSTNAD

TYSTNAD. .




Fri vers av Magnus VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2004-11-06 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP