Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att samla ihop

Jag behöver samla ihop

Innan jag kan känna ro.

Det finns så mycket skärvor kvar

Det kommer att ta tid.

Mer än jag haft förståndet att förstå.


Att tappa sitt liv rakt ner i ett marmorgolv

Se det splittras i tusen bitar.

Ingen återvändo.

Stå tyst.

Jag visste någonstans att det skulle komma.

Men.

Att hålla ihop.

Att försöka samla ihop.

Kommer att ta mig tid .

Läka ihop dom sår som jag inte såg komma.

Att läka.

Det tar tid..

Det gör ont!

För när jag börjar tänka på detaljer

Flyr jag bara rakt av

Ja det är svårt. Så svårt.

Mina barns trädgård

Deras gungställning

Som andra barn nu gungar på.

Mina rosor som någon annan nu ska ta hand om.



Man vet inte alltid vad man ger sig in på när man ger sig av.

Nej efterklok det man väl vara.

Så jag måste samla ihop

Allt igen.

För att kunna ge mig vidare.

Mot resten av livet.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP