Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friyay


vi är här för att häva vin
& skratta åt våra odds
så till den grad att både livet
& döden nödgas bilda
k o a l i t i o n s r e g e r i n g


©MagisterZ 2024




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-02-09 17:03



Bookmark and Share


  materia2k
Ja, vin är fint.
2024-02-13

  kriya
vin är nog bland det äckligaste jag vet
2024-02-10

    Tidsljus_Timelight
Fri? Jäjj!
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ