Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens minuter

Gör mig så levande.

När jag äntligen
Kan ta in
Dagens förvärv.

Stressen som jagat mig.
Vardagen med sina måsten.
Kan jag äntligen andas ut.
Det är Fredag igen.

Så fint det är ändå att bara vara
Andas.
I en värld som är i kaos.

Så skönt det är att vara lite dålig nu
När alla sover.

Ta en cigg under fläkten
När allting står still.

Vara lite smutsig
När ingen ser på.

Bara månen och jag.

I en vals för natten.




Fri vers (Fri form) av Isvatten VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-10 02:14



Bookmark and Share


  PerGeorg VIP
Andas i en värld som är kaos! Gillar mycket!
2024-02-12

  Foohexa
bestämt kaos
bäst stämt kaos

2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP