Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Fettisdagen till ära!)


"Ett Yrkesbeskrivande hund-göra. .."




En pudel-makare
Här bor i staden

Han lagar pudlar
mest hela dagen

Han lagar stora
han lagar små

Han lagar några
med lögner på. ..


(Med forna ägare
helt bortkopplade)






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-13 08:02



Bookmark and Share


  Charles Abrams
haha..
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP